POBŪVIAI, BANKETAI, FURŠETAI „BOHEMOJE“ KLAIPĖDOJE

BOHEMA • Galinio Pylimo g. 16, Klaipėda • +37065093252 • lugne@tubinas.lt
Tubinas logo mandala
Pobūviai. Banketai, furšetai, šventės, vestuvės, krikštynos, gimtadieniai, jubiliejai, įmonių vakarėliai viešbučio BOHEMA restorane Klaipėdoje


Pobūvių organizavimas viešbučio „Bohema“ restorane Klaipėdoje


Kviečiame rengti šventes, susitikimus, banketus ir furšetus viešbučio „Bohema“ restorane. Su malonumu patarsime visais rūpimais klausimais, padėsime suplanuoti pobūvį ir pasirūpinsime renginio detalėmis.

Kodėl mus verta rinktis:

• išskirtinė vieta Klaipėdos senamiestyje su originaliu interjeru;
• unikalios, meniškai įrengtos erdvės fotosesijai „lounge“ zonoje;
• „haute cuisine“ patiekalai;
• stilingas šventės dekoras;
• profesionalus aptarnavimas;
• maloni atmosfera;
• pagalba organizuojant šventę;
• galimybė apgyvendinti viešbutyje didesnį kiekį svečių.



Pobūviai prie jūros. Banketai, furšetai, šventės, vestuvės, krikštynos, gimtadieniai, jubiliejai, įmonių vakarėliai viešbučio BOHEMA restorane Klaipėdoje


Banketų meniu


UŽKANDŽIAI

• Alyvuogės, kaparėliai ir kornišonai, marinuoti su itališkomis žolelėmis ir alyvuogių aliejumi
• Trijų rūšių kietųjų sūrių rinkinys
• Užtepėlė su ikrais, lašišomis ir Filadelfijos kreminiu sūriu
• Šviesios ir tamsios čiabatos duetas su šalavijų sviestu
• Šventinė baltoji mišrainė su lašišomis ir ikrais
• Itališka brusketa su rostbifu ir trumų majonezu
• Trijų rūšių vieno kąsnio sumuštiniai su vytintu kumpiu, lašišomis ir jūros gėrybėmis
• „Lietuviški sušiai“, pagaminti iš tradicinio silkių sluoksninio
• Melionų ir itališko vytinto kumpio užkandis

PIRMIEJI PATIEKALAI
(pasirinktinai)

• Figos su vokišku mėlynuoju sūriu, braškių skonio balzaminiu padažu ir graikiniais riešutais
• Burata su burokėliais, braškėmis ir prancuzišku žolelių padažu
• Salotos su krevetėmis, avokadais, vyšniniais pomidorais, gražgarstėmis ir graikinių riešutų padažu

KARŠTIEJI PATIEKALAI
(pasirinktinai)

• Lašišų kepsnys su imperatoriškais juodaisiais ryžiais, pesto padažu, blanširuotais brokoliais ir kalafiorais
• Jautienos medalionai su prancūzisku bulvių gratinu, keptomis daržovėmis ir padažu „demi-glace“
• Antienos kulšelės „confit“ su batatais, kepta kriauše bei medaus ir garstyčių padažu



REZERVACIJA IR DAUGIAU INFORMACIJOS:


+37065093252
lugne@tubinas.lt