Kiekviena Jūsų šventė – mums didžiulė atsakomybė. Džiaugiamės, galėdami prisidėti prie Jums svarbių gyvenimo akimirkų. Matydami laimingas Jūsų akis, esame ramūs – misija pavyko.
Restoranas „Navalis“ — tai rafinuota prabanga stilingai Jūsų šventei:
• unikali vieta Klaipėdos centre, priskirta architektūros paveldui;
• „haute cuisine“ patiekalai;
• madingas šventės dekoras;
• profesionalus aptarnavimas;
• jauki atmosfera;
• pagalba organizuojant šventę.
Mūsų komanda pasiruošusi įgyvendinti Jūsų idėjas nuo A iki Z.
Turime galimybę pasiūlyti įvairių stilių ir spalvų interjero ir dekoro sprendimus Jūsų šventei, nuo elegantiškos klasikos iki ryškių, madingų akcentų. Restoranas turi kelias atskiras erdves su staliukais, o taip pat ir papildomą „lounge“ zoną. Šventei galima naudoti vieną iš Jums patikusių erdvių arba visas. Yra galimybė atskirai naudoti vietas suaugusiųjų šventimui ir vaikams. Esant poreikiui, papildomai galima išsinuomoti ir tame pačiame aukštyje esančią konferencijų salę. Patogus išplanavimas leidžia surengti dideles šventes ne tik pagrindinėje pobūvių salėje, bet ir išnaudoti papildomas zonas desertų ir užkandžių stalams, fotokampeliui, medijoms, poilsiui. Yra numatyta vieta koncertuojantiems. Mėgstantiems gyvą muziką turime gerą žinią – restorane yra pianinas.
Bendradarbiaudami su floristais ir dizaineriais, galime pasirūpinti ir Jūsų šventės dekoru. Taip pat galime rekomenduoti profesionalus, kurie užtikrins puikią garso kokybę Jūsų šventės metu.
UŽKANDŽIAI
• Alyvuogės, kaparėliai ir kornišonai, marinuoti su itališkomis žolelėmis ir alyvuogių aliejumi
• Trijų rūšių kietųjų sūrių rinkinys
• Užtepėlė su ikrais, lašišomis ir Filadelfijos kreminiu sūriu
• Šviesios ir tamsios čiabatos duetas su šalavijų sviestu
• Šventinė baltoji mišrainė su lašišomis ir ikrais
• Itališka brusketa su rostbifu ir trumų majonezu
• Trijų rūšių vieno kąsnio sumuštiniai
su vytintu kumpiu, lašišomis ir jūros gėrybėmis
• „Lietuviški sušiai“, pagaminti iš tradicinio silkių sluoksninio
• Melionų ir itališko vytinto kumpio užkandis
PIRMIEJI PATIEKALAI
(pasirinktinai)
• Figos su vokišku mėlynuoju sūriu, braškių skonio balzaminiu padažu ir graikiniais riešutais
• Burata su burokėliais, braškėmis ir prancuzišku žolelių padažu
• Salotos su krevetėmis, avokadais, vyšniniais pomidorais, gražgarstėmis ir graikinių riešutų padažu
KARŠTIEJI PATIEKALAI
(pasirinktinai)
• Lašišų kepsnys su imperatoriškais juodaisiais ryžiais, pesto padažu, blanširuotais brokoliais ir kalafiorais
• Jautienos medalionai su prancūzisku bulvių gratinu, keptomis daržovėmis ir padažu „demi-glace“
• Antienos kulšelės „confit“ su batatais, kepta kriauše bei medaus ir garstyčių padažu
Kviečiame švęsti šventes „Navalio“ viešbučio restorane Klaipėdos centre! Mūsų restorano šefas, turintis patirties su įvairių šalių virtuvės patiekalais, paruoš Jūsų šventei išskirtinį meniu, rekomenduos tinkamiausius patiekalus pagal šventės stilių, išklausys Jūsų asmeninius pageidavimus ir parinks tai, kas nustebins net išrankiausią gurmaną. Pobūviai, banketai, furšetai, įvairios šventės, vestuvės, krikštynos, gimtadieniai, jubiliejai, įmonių vakarėliai — viskas pagal Jūsų norus. Taip pat galime pagaminti šventinius patiekalus išsinešimui.
KONTAKTAI
Rezervuoti datą šventei bei suderinti meniu galima, susisiekus žemiau nurodytais kontaktais:
+37065093252
info@navalis.lt