UŽKANDŽIAI
• Austrės
• Čiorisas
• Sūris, duona ir figų džemas
• Tartaras
• Kepti persikai su kreminiu sūriu ir čiobreliais
• Čiabata, buivolių pieno sviestas, ančiuviai, burata
PAGRINDINIAI PATIEKALAI
• „Nicos“ salotos
• Burata su braškėmis ir keptais persikais
• Kepti ananasai
• „Lengvasis“ patiekalas
• Baklažanai su ožkos pieno sūriu
• Midijų mėsa su putėsiais
• Ėriena su jautienos ir pastarnoko kubeliais, duona ir alyvuogėmis
• Jūros gėrybių rinkinys
• Balta žuvis, kepta ant grotelių, su flambiruotomis citrinomis ir žolelių padažu
DESERTAI
• Karamelizuoti ananasai su ožkos pieno sūriu, medumi ir levandomis
• Japoniškos mačios desertas
• Avižinė košė su šviežiomis uogomis ir karameliniu putėsių padažu
• Kepti varškėčiai su karamelės putėsiais ir vasaros uogomis
• Benedikto kiaušiniai su rūkyta lašiša
• Benedikto kiaušiniai su karamelizuota šonine
• Kiaušinienė su karamelizuota šonine, olandišku padažu ir brijoše
NOTA BENE:
Tinklapyje nurodytas restorano meniu ir kainos gali skirtis.
Informaciją apie maiste esančius alergenus Jums gali suteikti padavėjas.
Laukiame Jūsų viešbučio „Navalis“ restorane Klaipėdoje, adresu H. Manto g. 23.
Užsukite papusryčiauti, papietauti, pavakarieniauti arba užsisakykite maistą išsinešimui!
Restorano naujienas kviečiame sekti mūsų „Facebook“ paskyroje.
Sužinoti aktualią informaciją ir rezervuoti staliuką galima, susisiekus žemiau nurodytais kontaktais:
+37046404200
info@navalis.lt