VERSLO PIETŪS „NAVALIO“ RESTORANE

NAVALIS • H. Manto g. 23, Klaipėda • I–V • 11:00–15:00
Tubinas logo mandala
Verslo pietūs. Dienos meniu. Restoranas NAVALIS, Klaipėda


PIRMADIENIO MENIU


SOUPE AUX ÉPINARDS – 2,50 €
Kreminė špinatų sriuba

COTOLETTE ALLA MILANESE – 5,50 €
Klasikinis milanietiškas mėsos muštinis, pagamintas pagal Lombardijos virtuvės tradicijas, patiekiamas su žaliųjų pipirų padažu ir bulvėmis

PASTA CON SALMONE – 5,50 €
Itališki spagečiai su lašiša, blanširuotais brokoliais ir sūrio putėsiais

SALADE DE POULET – 4,90 €
Prancūziškos salotos su vištiena, šviežiomis daržovėmis ir tradiciniu kruasanu

CIABATTA – 0,50 €
Su šalavijų sviestu patiekama šviesi čiabata ir tamsi čiabata

DOLCE – 3,50 €
Restorano virtuozų paruošta saldi staigmena smaližiams, pagaminta iš klasikinių skonių akordų ir pagardinta aromatingomis ir saldžiomis dienos natomis



ANTRADIENIO MENIU


SRIUBA „MIŠKO KARALYSTĖ“ – 2,50 €
Sriuba su baravykais ir perlinėmis kruopomis

BARBECUE RIBS – 5,50 €
Kepti kiaulienos šonkauliai, paruošti pagal klasikinę „sous vide“ technologiją, patiekiami su barbekiu padažu, bulvių piure ir šviežiomis daržovėmis

PESCE CON RISO NERO – 5,50 €
Starkis, patiekiamas su avokadų padažu, keptomis daržovėmis ir senovės Kinijoje „uždraustaisiais“ vadinamais juodaisiais ryžiais, kurių skanauti galėjo tik imperatoriai

INSALATA DI ANATRA – 4,90 €
Gaivios antienos salotos su apelsinais, greipfrutais, traškiais Romaninių salotų lapais ir gardžiu medaus padažu

ITALIŠKAS DUETAS – 0,50 €
Su šalavijų sviestu patiekama šviesi čiabata ir tamsi čiabata

DOLCE – 3,50 €
Restorano virtuozų paruošta saldi staigmena smaližiams, pagaminta iš klasikinių skonių akordų ir pagardinta aromatingomis ir saldžiomis dienos natomis



TREČIADIENIO MENIU


SOUPE AUX LENTILLES – 2,50 €
Pikantiška lęšių sriuba su vištiena

JOUE DE BOEUF – 5,50 €
Jautienos žandai, pagaminti pagal prancūzišką „sous vide“ lėto troškinimo technologiją. Patiekiami su bulvių piure ir padažu „Demi-glace“

SALMONE CON BROCCOLI – 7,00 €
Kepta lašiša, patiekiama su blanširuotais brokoliais ir kalafiorais bei grietinėlės padažu

INSALATA DI GAMBERI – 4,90 €
Krevečių salotos su pomidorais ir šviežiais salotų lapais, pagardintos majonezo ir ančiuvių padažu

CIABATTA – 0,50 €
Su šalavijų sviestu patiekama šviesi čiabata ir tamsi čiabata

DOLCE – 3,50 €
Restorano virtuozų paruošta saldi staigmena smaližiams, pagaminta iš klasikinių skonių akordų ir pagardinta aromatingomis ir saldžiomis dienos natomis



KETVIRTADIENIO MENIU


LOHIKEITTO – 2,50 €
Tradicinė suomiška sriuba su lašiša ir grietinėle

PASTA CON POLPETTE – 5,50 €
Itališki spagečiai su jautienos kukuliais, parmezano sūriu ir pomidorų padažu

FISHCAKE – 6,00 €
Iš kelių žuvies rūšių pagamintas angliško stiliaus maltinis, patiekiamas su bulvių piure, olandišku padažu ir šviežių daržovių asorti

ROAST BEEF SALAD – 4,90 €
Salotos su tradiciniu britišku rostbifu, cukinija, pomidorais, kelių rūšių salotų lapais ir delikatesiniu trumų majonezu

FLEURS GOURMANDES – 4,50 €
Salotos su lašiša, pomidorais, salotų lapais ir alyvuogių aliejumi, paskanintos ypatingos rūšies, prabangia „Fleur de sel“ jūros druska, lietuviškai vadinama „druskos gėle“

CIABATTA – 0,50 €
Su šalavijų sviestu patiekama šviesi čiabata ir tamsi čiabata

DOLCE – 3,50 €
Restorano virtuozų paruošta saldi staigmena smaližiams, pagaminta iš klasikinių skonių akordų ir pagardinta aromatingomis ir saldžiomis dienos natomis



PENKTADIENIO IR ŠEŠTADIENIO MENIU


CHILI CON CARNE – 2,50 €
Meksikietiško stiliaus pikantiška maltos jautienos sriuba su aitrią ja paprika, pupelėmis ir kukurūzais, pagardinta graikišku brandintu fetos sūriu

POISSON À L'ASIATIQUE – 6,00 €
Kepta menkės filė, patiekiama su azijietiškomis žaliosiomis edamame sojos pupelėmis, špinatais ir „imperatoriškais“ vadinamais juodaisiais ryžiais

FILET MIGNON – 7,00 €
Jautienos medalionai, patiekiami su klasikiniu „Demi-glace“ padažu bei virtomis ir apkeptomis mažosiomis bulvytėmis

INSALATA DI FORMAGGIO – 4,90 €
Salotos iš „Brie“, fetos ir Filadelfijos sūrių, pomidorų bei salotų lapų, pagardintos garstyčių ir medaus padažu

CIABATTA – 0,50 €
Su šalavijų sviestu patiekama šviesi čiabata ir tamsi čiabata

DOLCE – 3,50 €
Restorano virtuozų paruošta saldi staigmena smaližiams, pagaminta iš klasikinių skonių akordų ir pagardinta aromatingomis ir saldžiomis dienos natomis



Dienos pietūs, Klaipėda, savaitės akcija, restorane NAVALIS Klaipėdoje

SAVAITĖS PIETŲ PLANAS „PENKI AKORDAI“


Penki kompleksiniai pietūs (pagrindinis patiekalas su sriuba arba su desertu) per savaitę už mažesnę kainą!
Savaitės abonemento kaina – tik 29,99 €. Kortelę galima įsigyti viešbučio „Navalis“ restorane.
Abonementas galioja darbo dienomis nuo 11 iki 15 val. viešbučio „Navalis“ restorane, adresu H. Manto g. 23, Klaipėdoje.




NOTA BENE:

Verslo pietūs Klaipėdos centre įsikūrusiame viešbučio „Navalis“ restorane patiekiami darbo dienomis nuo 11 iki 15 val.
Tinklapyje nurodytas meniu ir kainos gali skirtis.
Informaciją apie maiste esančius alergenus Jums gali suteikti padavėjas.

Visas naujienas kviečiame sekti mūsų „Facebook“ paskyroje.

Sužinoti aktualią informaciją ir rezervuoti staliuką galima, susisiekus žemiau nurodytais kontaktais:
+37046404200
info@navalis.lt