VERSLO PIETŪS „NAVALIO“ RESTORANE

NAVALIS • H. Manto g. 23, Klaipėda • I–V • 11:00–15:00
Tubinas logo mandala
Verslo pietūs. Dienos meniu. Restoranas NAVALIS, Klaipėda


PIRMADIENIO MENIU


CONSOMMÉ — 2,50 €
Klasikinis prancūziškas vištienos sultinys su lakštiniais

CONFIT DE POULET — 4,90 €
Vištienos blauzdelė, pagaminta pagal XV a. Oksitanijos kulinarijos tradicijas, patiekiama su bulvių piure ir naminiu barbekiu padažu

TAGLIATELLE CON GAMBERI — 5,50 €
Itališki juostiniai taljateliai grietinėlės padaže su tigrinėmis krevetėmis

HANGUK SEOMSE — 4,90 €
Salotos, pagamintos pagal korejiečių virtuvės paslaptis, su viščiuku, keptu ant grotelių, ir sūdytais kimči agurkėliais

PERLE DI LIGURIA — 4,90 €
Šviežios salotos su Ligūrijos regiono „perlais“ vadinamomis, retos Tadžaska rūšies alyvuogėmis ir graikišku sūriu

LIETUVIŠKAS KARBONADAS — 5,50 €
Kiaulienos nugarinės kepsnys, pagamintas pagal tradicinę „carbonade“ receptūrą. Patiekiamas su grybų padažu ir gardžiomis šviežių agurkų ir pomidorų salotomis

ITALIŠKAS DUETAS — 0,50 €
Su šalavijų sviestu patiekama šviesi čiabata ir tamsi čiabata

DESERTAS „NAPOLEONO RITMU“ — 3,50 €
„Napoleono“ tortas, pagamintas pagal patobulintą, „Navalio“ virtuvės virtuozų sukurtą receptūrą

CHEESECAKE — 3,50 €
Niujorkietiškas sūrio pyragas, paskanintas viskiu ir šokoladu

DESERTAS „VIENOS POPIETĖ“ — 3,50 €
Tradiciniai Vienos vafliai su ledais

„PRIE KAVOS“ — 5,00 €
Dienos desertas su gardžios „Alberici“ kavos puodeliu



ANTRADIENIO MENIU


SRIUBA „MIŠKO KARALYSTĖ“ — 2,50 €
Sriuba su baravykais ir perlinėmis kruopomis

KIJEVO KOTLETAS — 5,50 €
Klasikinis Kijevo kotletas su traškia plutele, pagamintas iš vištienos file, su sviesto įdaru. Patiekiamas su bulvių piure ir šviežiomis daržovėmis

FILET MIGNON — 7,00 €
Jautienos medalionai su grybais, švelniu mėsos padažu ir prancūzišku bulvių gratinu

FISHCAKE — 6,00 €
Iš kelių žuvies rūšių pagamintas angliško stiliaus maltinis, patiekiamas su bulvių piure, olandišku padažu ir šviežių daržovių asorti

SALOTOS „JOVIS GLANS“ — 4,90 €
Salotos su „Jupiterio gilėmis“ vadinamais graikiniais riešutais, pelėsinių sūrių karaliumi „Brie“, avietiniais pomidorais ir trumų aliejumi

ITALIŠKAS DUETAS — 0,50 €
Su šalavijų sviestu patiekama šviesi čiabata ir tamsi čiabata

DESERTAS „NAPOLEONO RITMU“ — 3,50 €
„Napoleono“ tortas, pagamintas pagal patobulintą, „Navalio“ virtuvės virtuozų sukurtą receptūrą

CHEESECAKE — 3,50 €
Niujorkietiškas sūrio pyragas, paskanintas viskiu ir šokoladu

DESERTAS „VIENOS POPIETĖ“ — 3,50 €
Tradiciniai Vienos vafliai su ledais

„PRIE KAVOS“ — 5,00 €
Dienos desertas su gardžios „Alberici“ kavos puodeliu



TREČIADIENIO MENIU


FUMET — 2,50 €
Prancūziškas koncentruotas jautienos sultinys su rostbifu ir naminiais lakštiniais

JOUE DE BOEUF — 5,50 €
Jautienos žandai, pagaminti pagal prancūzišką „sous vide“ lėto troškinimo technologiją. Patiekiami su bulvių piure ir padažu „Demi-glace“

„MĖLYNASIS AUKSAS“ — 5,50 €
Baltos žuvies filė delikatesiniame padaže su vokiečių „mėlynuoju auksu“ vadinamu „Dorblu“ sūriu. Patiekiama su blanširuotais brokoliais ir kalafiorais

INSALATA CON BURRATA — 4,90 €
Salotos su itališku buratos sūriu, pomidorais, salotų lapais ir klasikiniu „Pesto“ padažu

SALADE DE BOEUF — 4,90 €
Gurmaniškos salotos su išskirtine jautiena, marinuota pagal prancūzų virtuvės paslaptis, ir daržovėmis

ŽEMAIČIŲ BLYNAI — 5,50 €
Tradiciniai lietuviški virtų bulvių blynai su mėsos įdaru. Patiekami su spirgučiais ir grietine.

ITALIŠKAS DUETAS — 0,50 €
Su šalavijų sviestu patiekama šviesi čiabata ir tamsi čiabata

DESERTAS „NAPOLEONO RITMU“ — 3,50 €
„Napoleono“ tortas, pagamintas pagal patobulintą, „Navalio“ virtuvės virtuozų sukurtą receptūrą

CHEESECAKE — 3,50 €
Niujorkietiškas sūrio pyragas, paskanintas viskiu ir šokoladu

DESERTAS „VIENOS POPIETĖ“ — 3,50 €
Tradiciniai Vienos vafliai su ledais

„PRIE KAVOS“ — 5,00 €
Dienos desertas su gardžios „Alberici“ kavos puodeliu



KETVIRTADIENIO MENIU


LOHIKEITTO — 2,50 €
Tradicinė suomiška sriuba su lašiša ir grietinėle

PASTA CON POLPETTE — 5,50 €
Itališki spagečiai su jautienos kukuliais, parmezano sūriu ir pomidorų padažu

FISHCAKE — 6,00 €
Iš kelių žuvies rūšių pagamintas angliško stiliaus maltinis, patiekiamas su bulvių piure, olandišku padažu ir šviežių daržovių asorti

ROAST BEEF SALAD — 4,90 €
Salotos su tradiciniu britišku rostbifu, cukinija, pomidorais, kelių rūšių salotų lapais ir delikatesiniu trumų majonezu

FLEURS GOURMANDES — 4,50 €
Salotos su lašiša, avokadais, pomidorais ir alyvuogių aliejumi, paskanintos ypatingos rūšies, prabangia „Fleur de sel“ jūros druska, lietuviškai vadinama „druskos gėle“

CIABATTA — 0,50 €
Su šalavijų sviestu patiekama šviesi čiabata ir tamsi čiabata

DESERTAS „NAPOLEONO RITMU“ — 3,50 €
„Napoleono“ tortas, pagamintas pagal patobulintą, „Navalio“ virtuvės virtuozų sukurtą receptūrą

CHEESECAKE — 3,50 €
Niujorkietiškas sūrio pyragas, paskanintas viskiu ir šokoladu

DESERTAS „VIENOS POPIETĖ“ — 3,50 €
Tradiciniai Vienos vafliai su ledais

„PRIE KAVOS“ — 5,00 €
Dienos desertas su gardžios „Alberici“ kavos puodeliu



MENIU „DŽIAZO PENKTADIENIS“


ZUPPA DI POMODORO — 2,50 €
Pomidorų sriuba su burata ir kvietinės duonos skrebučiais

PARFAIT DE FOIES DE VOLAILLES — 4,00 €
Prancūziškas vištienos kepenėlių paštetas, paskanintas brendžiu ir askaloniniais česnakais, patiekiamas su brijoše ir granatais

INSALATA DI MOZZARELLA E PERE — 4,50 €
Gurmaniškos salotos, pagamintos iš kelių rūšių pomidorų su itališku mocarelos sūriu bei garstyčių ir medaus skonio kriauše

RISOTTO CON GAMBERI — 6,00 €
Klasikinis Italijos aukštosios virtuvės ryžių patiekalas — rizotas — su krevetėmis ir pelėsiniu sūriu „Brie“

SUPRÊME DE VOLAILLE — 5,00 €
Vištienos krūtinėlė su aristokratiško maisto vardą pelniusiais smidrais, šviežiais mangais ir kuskusu

ITALIŠKAS DUETAS — 0,50 €
Su šalavijų sviestu patiekama šviesi čiabata ir tamsi čiabata

DESERTAS „NAPOLEONO RITMU“ — 3,50 €
„Napoleono“ tortas, pagamintas pagal patobulintą, „Navalio“ virtuvės virtuozų sukurtą receptūrą

CHEESECAKE — 3,50 €
Niujorkietiškas sūrio pyragas, paskanintas viskiu ir šokoladu

DESERTAS „VIENOS POPIETĖ“ — 3,50 €
Tradiciniai Vienos vafliai su ledais

„PRIE KAVOS“ — 5,00 €
Dienos desertas su gardžios „Alberici“ kavos puodeliu




NOTA BENE:

Verslo pietūs Klaipėdos centre įsikūrusiame viešbučio „Navalis“ restorane patiekiami darbo dienomis nuo 11 iki 15 val.
Tinklapyje nurodytas meniu ir kainos gali skirtis.
Informaciją apie maiste esančius alergenus Jums gali suteikti padavėjas.

Visas naujienas kviečiame sekti mūsų „Facebook“ paskyroje.

Sužinoti aktualią informaciją ir rezervuoti staliuką galima, susisiekus žemiau nurodytais kontaktais:
+37046404200
info@navalis.lt