VERSLO PIETŪS „NAVALIO“ RESTORANE

NAVALIS • H. Manto g. 23, Klaipėda • I–V • 11:00–15:00
Tubinas logo mandala
Verslo pietūs. Dienos meniu. Restoranas NAVALIS, Klaipėda


PIRMADIENIO MENIU


SAYUR LODEH — 2,50 €
Egzotiško skonio špinatų sriuba su kokosų pienu

COTOLETTE ALLA MILANESE — 5,50 €
Klasikinis milanietiškas mėsos muštinis, pagamintas pagal Lombardijos virtuvės tradicijas, patiekiamas su žaliųjų pipirų padažu ir bulvėmis

PASTA CON GAMBERI — 5,50 €
Itališki spagečiai su tigrinėmis krevetėmis, blanširuotais brokoliais ir sūrio putėsiais

SALADE DE POULET — 4,90 €
Prancūziškos salotos su vištiena, šviežiomis daržovėmis ir tradiciniu kruasanu

CIABATTA — 0,50 €
Su šalavijų sviestu patiekama šviesi čiabata ir tamsi čiabata

DOLCE — 3,50 €
Restorano virtuozų paruošta saldi staigmena smaližiams, pagaminta iš klasikinių skonių akordų ir pagardinta aromatingomis ir saldžiomis dienos natomis



ANTRADIENIO MENIU


SRIUBA „MIŠKO KARALYSTĖ“ — 2,50 €
Sriuba su baravykais ir perlinėmis kruopomis

KIJEVO KOTLETAS — 5,50 €
Klasikinis Kijevo kotletas su traškia plutele, pagamintas iš vištienos file, su sviesto įdaru. Patiekiamas su bulvių piure ir šviežiomis daržovėmis

FISHCAKE — 6,00 €
Iš kelių žuvies rūšių pagamintas angliško stiliaus maltinis, patiekiamas su bulvių piure, olandišku padažu ir šviežių daržovių asorti

SALOTOS „JOVIS GLANS“ — 4,90 €
Salotos su „Jupiterio gilėmis“ vadinamais graikiniais riešutais, pelėsinių sūrių karaliumi „Brie“, avietiniais pomidorais ir trumų aliejumi

ITALIŠKAS DUETAS — 0,50 €
Su šalavijų sviestu patiekama šviesi čiabata ir tamsi čiabata

DOLCE — 3,50 €
Restorano virtuozų paruošta saldi staigmena smaližiams, pagaminta iš klasikinių skonių akordų ir pagardinta aromatingomis ir saldžiomis dienos natomis



TREČIADIENIO MENIU


FUMET — 2,50 €
Prancūziškas koncentruotas jautienos sultinys su rostbifu ir naminiais lakštiniais

JOUE DE BOEUF — 5,50 €
Jautienos žandai, pagaminti pagal prancūzišką „sous vide“ lėto troškinimo technologiją. Patiekiami su bulvių piure ir padažu „Demi-glace“

„MĖLYNASIS AUKSAS“ — 5,50 €
Baltos žuvies filė delikatesiniame padaže su vokiečių „mėlynuoju auksu“ vadinamu „Dorblu“ sūriu. Patiekiama su blanširuotais brokoliais ir kalafiorais

INSALATA CON BURRATA — 4,90 €
Salotos su itališku buratos sūriu, pomidorais, salotų lapais ir klasikiniu „Pesto“ padažu

SALADE DE BOEUF — 4,90 €
Gurmaniškos salotos su išskirtine jautiena, marinuota pagal prancūzų virtuvės paslaptis, ir daržovėmis

LIETUVIŠKA VIRTUVĖ — 5,50 €
Kiekvieną trečiadienį – vienas iš tradicinių lietuviškų patiekalų (cepelinai, bulviniai blynai, Žemaičių blynai arba kugelis)

ITALIŠKAS DUETAS — 0,50 €
Su šalavijų sviestu patiekama šviesi čiabata ir tamsi čiabata

DOLCE — 3,50 €
Restorano virtuozų paruošta saldi staigmena smaližiams, pagaminta iš klasikinių skonių akordų ir pagardinta aromatingomis ir saldžiomis dienos natomis



KETVIRTADIENIO MENIU


LOHIKEITTO — 2,50 €
Tradicinė suomiška sriuba su lašiša ir grietinėle

PASTA CON POLPETTE — 5,50 €
Itališki spagečiai su jautienos kukuliais, parmezano sūriu ir pomidorų padažu

FISHCAKE — 6,00 €
Iš kelių žuvies rūšių pagamintas angliško stiliaus maltinis, patiekiamas su bulvių piure, olandišku padažu ir šviežių daržovių asorti

ROAST BEEF SALAD — 4,90 €
Salotos su tradiciniu britišku rostbifu, cukinija, pomidorais, kelių rūšių salotų lapais ir delikatesiniu trumų majonezu

FLEURS GOURMANDES — 4,50 €
Salotos su lašiša, avokadais, pomidorais ir alyvuogių aliejumi, paskanintos ypatingos rūšies, prabangia „Fleur de sel“ jūros druska, lietuviškai vadinama „druskos gėle“

CIABATTA — 0,50 €
Su šalavijų sviestu patiekama šviesi čiabata ir tamsi čiabata

DOLCE — 3,50 €
Restorano virtuozų paruošta saldi staigmena smaližiams, pagaminta iš klasikinių skonių akordų ir pagardinta aromatingomis ir saldžiomis dienos natomis



PENKTADIENIO IR ŠEŠTADIENIO MENIU „SAVAITGALIO DŽIAZAS“


CHILI CON CARNE — 2,50 €
Meksikietiško stiliaus pikantiška maltos jautienos sriuba su aitrią ja paprika, pupelėmis ir kukurūzais, pagardinta graikišku brandintu fetos sūriu

SALMONE ASIATICO — 6,90 €
Kepta lašišos filė, patiekiama su azijietiškomis žaliosiomis edamame sojos pupelėmis ir tradiciniu itališku „Pesto“ padažu

ENTRECÔTE — 6,50 €
Klasikinis prancūziškas jautienos antrekotas, patiekiamas su virtomis ir apkeptomis bulvėmis bei grybų padažu

INSALATA DI ANATRA — 5,50 €
Gaivios antienos salotos su apelsinais, greipfrutais, traškiais Romaninių salotų lapais ir gardžiu medaus padažu

CIABATTA — 0,50 €
Su šalavijų sviestu patiekama šviesi čiabata ir tamsi čiabata

DOLCE — 3,50 €
Restorano virtuozų paruošta saldi staigmena smaližiams, pagaminta iš klasikinių skonių akordų ir pagardinta aromatingomis ir saldžiomis dienos natomis




NOTA BENE:

Verslo pietūs Klaipėdos centre įsikūrusiame viešbučio „Navalis“ restorane patiekiami darbo dienomis nuo 11 iki 15 val.
Tinklapyje nurodytas meniu ir kainos gali skirtis.
Informaciją apie maiste esančius alergenus Jums gali suteikti padavėjas.

Visas naujienas kviečiame sekti mūsų „Facebook“ paskyroje.

Sužinoti aktualią informaciją ir rezervuoti staliuką galima, susisiekus žemiau nurodytais kontaktais:
+37046404200
info@navalis.lt