DIENOS SRIUBA — 3 €
Raugintų kopūstų sriuba
LAŠIŠŲ SALOTOS — 6 €
Salotos su keptomis lašišomis, pomidorais, agurkais, salotų lapais ir duonos skrebučiais, pagardintos žolelių padažu
ITALIŠKI TALJATELIAI — 7 €
Taljateliai su jūros gėrybių asorti ir vyšniniais pomidorais, paskaninti pikantišku grietinėlės padažu su aitriosiomis paprikomis ir česnakais
„KIJEVO“ KOTLETAS — 7 €
„Kijevo“ kotletas, pagamintas iš vištienos filė, su traškia plutele ir sviesto įdaru, patiekiamas su bulvių piurė, grybų padažu ir daržovėmis
ŠEFO PASIŪLYMAS — 14 €
Gurmaniškas „Navalio“ dienos patiekalas
DESERTAS — 4 €
Saldi staigmena smaližiams
DIENOS SRIUBA — 3 €
Lęšių sriuba
PRANCŪZIŠKOS SALOTOS — 6 €
Prancūziškos salotos su pelėsiniu sūriu, agurkais, pomidorais ir salotų lapais, pagardintos medaus ir garstyčių padažu
VIŠTIENOS KEPSNYS — 7 €
Vištienos kepsnys, įdarytas špinatais ir bri, patiekiamas su sūrio padažu, daržovėmis bei virtomis ir apkeptomis mažosiomis bulvytėmis
UPĖTAKIŲ KEPSNYS — 7 €
Svieste kepta upėtakių filė, patiekiama su baltaisiais ryžiais, šviežių daržovių asorti ir žolelių padažu
ŠEFO PASIŪLYMAS — 14 €
Gurmaniškas „Navalio“ dienos patiekalas
DESERTAS — 4 €
Apelsinų skonio sūrio pyragas
DIENOS SRIUBA — 3 €
Daržovių sriuba su vištienos frikadelėmis
SILKĖS SU DARŽOVĖMIS — 6 €
Silkės, patiekiamos su marinuotais svogūnais, virtomis ir apkeptomis mažosiomis bulvytėmis, grietine bei daržovių asorti
ŽIULJENAS — 7 €
Prancūziška užkepėlė su vištiena, pievagrybiais, sūriu ir grietinėle, patiekiama su bulvėmis ir šviežiomis daržovėmis
LIETUVIŠKAS KARBONADAS — 7 €
Kiaulienos muštinis, pagamintas pagal tradicinę „carbonade“ receptūrą, patiekiamas su grybų padažu, bulvių piurė ir daržovių salotomis
VIRTINUKAI SU VYŠNIOMIS — 6 €
Vyšniomis įdaryti virtinukai, pagardinti vyšnių padažu bei vaniliniu grietinėlės padažu
DESERTAS — 4 €
Saldi staigmena smaližiams
DIENOS SRIUBA — 3 €
Žuvienė su upėtakiais, otais ir plekšnėmis
VIŠTIENOS SALOTOS — 6 €
Vištienos salotos su kietuoju sūriu, šviežiais pomidorais, agurkais ir salotų lapais, pagardintos naminiu majonezu
KIAULIENOS ŠAŠLYKAS — 7 €
Kiaulienos šašlykas, patiekiamas su barbekiu padažu, baltaisiais ryžiais ir korėjietiškomis morkų salotomis
SKUMBRIŲ KEPSNYS — 7 €
Svieste kepta skumbrių filė, patiekiama su totorišku padažu, česnakais paskaninta bulvių piurė ir šviežių daržovių asorti
ŠEFO PASIŪLYMAS — 14 €
Gurmaniškas „Navalio“ dienos patiekalas
DESERTAS — 4 €
Saldi staigmena smaližiams
DIENOS SRIUBA — 4 €
Šaltibarščiai su virtomis bulvėmis
SALOTOS SU ŠONINE — 6 €
Salotos su kepta šonine, karamelizuotais svogūnais, duonos skrebučiais, šviežiais pomidorais, agurkais ir salotų lapais
KIAULIENOS ŠONKAULIAI — 7 €
Barbekiu skonio kiaulienos šonkauliai, patiekiami su šviežių daržovių asorti bei virtomis ir apkeptomis mažosiomis bulvytėmis
UPĖTAKIŲ KEPSNYS — 7 €
Svieste kepta upėtakių filė, patiekiama su imperatoriškais juodaisiais ryžiais, keptomis paprikomis ir olandišku padažu
ŠEFO PASIŪLYMAS — 14 €
Gurmaniškas „Navalio“ dienos patiekalas
DESERTAS — 4 €
Karštas obuolių pyragas su vaniliniais ledais
NOTA BENE:
Verslo pietūs Klaipėdos centre įsikūrusiame viešbučio „Navalis“ restorane patiekiami darbo dienomis nuo 11 iki 15 val.
Tinklapyje nurodytas meniu ir kainos gali skirtis.
Informaciją apie maiste esančius alergenus Jums gali suteikti padavėjas.
Visas naujienas kviečiame sekti mūsų „Facebook“ paskyroje.
Sužinoti aktualią informaciją ir rezervuoti staliuką galima, susisiekus žemiau nurodytais kontaktais:
+37046404200
info@navalis.lt
Penki kompleksiniai pietūs (pagrindinis patiekalas su sriuba arba su desertu) per savaitę už mažesnę kainą!
Savaitės abonemento kaina – tik 29,99 €. Kortelę galima įsigyti viešbučio „Navalis“ restorane.
Abonementas galioja darbo dienomis nuo 11 iki 15 val. viešbučio „Navalis“ restorane, adresu H. Manto g. 23, Klaipėdoje.